Защо CAR1 – Коли под наем

 

Коли под наем София - Кар1 БГ

“Кар 1 БГ” ООД – Рент А Кар – Коли под наем София

“Кар 1 БГ” – Коли под наем София

  • Приоритет на компанията е индивидуален подход  към всеки от Вас, нашите клиенти.
  • Ние от “Кар1 БГ” Рент А Кар – коли под наем София НЕ Ви предлагаме “кола под наем – или подобна“.
  • Запазвате кола и получавате колата, която сте запазили. Работим без скрити такси, условия и данъци. Ценовата ни листа е публикувана с ясни и точни цени с включено ДДС.
  • Освен стандартното отдаване на коли под наем, фирмата предлага и наемане на автомобил с квалифициран шофьор, който ще ви отведе безаварийно до всяка точка на България и Европа.
  • Приоритет на фирма “Кар1БГ” Рент А Кар  - коли под наем София е отдаване на автомобили под наем с автоматична трансмисия ( автоматична скоростна кутия).

Удобството на автоматичната скоростна кутия  е несравнимо в градско задръстване или на извън градско пътуване. Автоматичната скоростна кутия е спокоен и удобен начин за Вашето пътуване. Наемайки кола под наем от фирма “Кар 1 БГ” – Рент А Кар, Вие осигурявате надеждно и безопасно пътуване не само на вас, но и на вашите събеседници.

Голяма част от автомобилите ни  са оборудвани  с фабрични музикални уредби приемащи смарт телефон, таблет и преносими устройства за Вашата музика (ЮСБ памет).

 

“Кар 1 БГ ” – коли под наем София, Пловдив, Варна, Бургас, Банско 

Фирма “Кар 1 БГ” Рент А Кар е с дългогодишeн опит в бранша  на отдаване на автомобили под наем и трансфер. Компанията  обслужва  летище  София, Пловдив, Варна, Бургас, което ни позволява да обслужваме големите летища и голяма част от туристическите обекти и курорти в страната, както през летните, така и през зимните месеци. Зимният сезон обслужваме и Банско.

Бизнес пътуванията на нашите клиенти в страната и чужбина с коли под наем от Кар1БГ са съпроводени с максимално полезна информация. Разполагаме с  автопарк с нови модели на водещи марки автомобили от различни класове – малки, средни, големи, ван  5+1 и 6+1,луксозни, бусове 7+1 места, 8+1 места  и високопроходими 4х4. Наемът на автомобилите включва  неограничен пробег, всички видове застраховки и винетен стикер за републиканската пътна мрежа на Р.България.

Ние  Ви предлагаме наемане на луксозни автомобили с високо квалифицирани  шофьори в сферата на ВИП обслужването.

Натрупаният опит в годините е гаранция за конфиденциалност  и професионализъм.

Пълна информация за договора  за кола под наем е публикуван на сайта ни.(моля прочетете)

Политиката на компанията ни към редовни и лоялни клиенти е с бонуси и множество облекчения в наемането на автомобили.

Нашето внимание е насочено в посока все по-високо ниво на качествена  работа.

 

КОЛИ ПОД НАЕМ

ЦЕНИ

 

 

Реклама

})